Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pobijedio svog prethodnika

VIDEO Bilić piše povijest West Hama: 'Čekićari' grabe prema Ligi prvaka

U 27. kolu engleskog Premiershipa u subotu je Bilićev West Ham na svom terenu pobijedio Sunderland s 1-0, a jedini gol postigao je Michail Antonio u 30. minuti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovo je bila 13. domaća utakmica 'Čekićara' u svim natjecanjima u kojoj su ostali neporaženi. West Ham je preskočio Manchester United, te se probio na peto mjesto.

U prvom dijelu domaćin je dominirao, imao veći posjed lopte, ali bez puno pravih prilika. Treba izdvojiti tek da je Mark Noble u 20. minuti pogodio gredu, a gol je stigao 10 minuta kasnije. Antonio je iskoristio pogrešku gostujućeg braniča, oduzeo mu loptu, ušao u kazneni prostor i sjajnim udarcem zabio gol vrijedan tri boda.

U nastavku susreta Sunderland je pritisnuo, no Bilić je dočekao sučev zvižduk bez primljenog gol. Andy Caroll bio je najbliži pogotku u drugom dijelu, ali njegov udarac glavom je u 77. minuti završio na gredi.

Vodeći Leicester dočekuje Norwich, koji se bori za opstanak, dok u nedjelju u derbiju kola Manchester United ugošćuje Arsenal, a Tottenham igra protiv Swanseaja.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider