Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatna priča

Platili ga 58 milijuna eura: Chelsea nudi Torresa besplatno, ali nitko ga ne želi

Tri godine nakon što su za njega platili čak 58 milijuna eura, čelnici Chelsea spremni su pustiti Fernanda Torresa besplatno u neki drugi engleski klub, međutim interes za 30-godišnjeg španjolskog napadača je nikakav.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea je početkom sezone posudio Torresa talijanskom velikanu Milanu za četiri milijuna eura, no Torres na San Siru grije klupu i Rossoneri ga ove zime žele vratiti u London. Međutim, Jose Mourinho ga ne želi na Stamford Bridgeu. Diego Costa, Loic Remy i Didier Drogba igraju odlično i Portugalac ne želi remetiti mir u svlačionici.

"Fernando Torres je bio jedan od najboljih mladih napadača na svijetu, no njegova se karijera pretvorila u jednu nesretnu priču. Od traženog igrača postao je napadač kojeg nitko ne želi, čak niti besplatno", piše Daily Mirror.

Tijekom posljednjeg prijelaznog roka nekoliko je engleskih klubova pokazalo interes za Torresove usluge, no Bluesi nisu željeli pojačavati konkurenciju, pa je Španjolac 'spakiran' u Milano. No, je Chelsea sada spreman poslati Torresa u bilo koji klub samo da ga se riješi.

Torres je u Chelsea stigao 2011. iz Liverpoola za 58 milijuna eura, a u dresu londonskog sastava zabio je 45 golova u 172 nastupa. Prije dolaska na Stamford Bridge, Španjolac je četiri sezone proveo u Liverpoolu gdje je igrao odlično i u 142 nastupa zabio 81 gol. Torres je jedan od rijetkih nogometaša koji je u karijeri osvojio sve važnije trofeje. Sa španjolskom reprezentacijom je bio svjetski (2010) i dvostruki europski prvak (2008, 2012). Bio je i europski prvak u U-16 i U-19 uzrastu. U dresu Chelsea bio je pobjednik Lige prvaka (2012) i Europske lige (2013).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider