Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neće biti lako

Pjaca se ozlijedio još ranije: Evo tko je krivac što neće moći pomoći Hrvatskoj

Red problema, red zezancije, pa fotografiranja, pa red ozbiljnog rada. Tako je izgledalo poslijepodne na Maksimiru s hrvatskom reprezentacijom dan prije odlaska u Albaniju na utakmicu s Kosovom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmicu s Kosovom na raspored je u četvrtak, a Ante Čačić poveo je momčad u Skadar bez dobrog dijela igrača. Naime, izbornik neće moći računati na Modrić, Rakitića, Lovrena i Pjacu.

Krilni igrač Juventusa posljednji je otpao s popisa putnika za Albaniju. Normalno hoda, ali napuknuće lisne kosti izbacilo ga je s utakmica protiv Kosova i Finske.

''Mislim da sam se ozlijedio još na Maksimiru, u dresu Juventusa protiv Dinama. Da, igrao sam i prošlu utakmicu za Juve, ali sad sam otpao'', kazao je Pjaca i zapravo otkrio kako je ispao iz konkurencije za kvalifikacije za SP radi klupskih liječnika koji su ga pustili da igra unatoč problemima s ozljedom.

''Sigurno nije dobro bez Modrića i Rakitića, ali imamo igrače koji ih mogu zamijeniti, sve je na nama. Igrali smo bez Luke protiv Španjolske pa smo pobijedili'', rekao je u utorak na pressici Danijel Subašić.

Dok on u pričuvi ima Lovru Kalinića koji je u sjajnoj formi, Luku Modrića bi trebao zamijeniti njegov suigrač iz Reala, Mateo Kovačić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider