Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Debeljko od 80 milijuna

VIDEO Zvijezde Barce uhvaćene dok se "časte uvredama": Suarez dobio porciju!

Čini se da u taboru Barcelone vlada dobra atmosfera uoči okršaja s Manchester Cityjem na Camp Nou.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gerard Pique i Luis Saurez izveli su duhovit skeč na posljednjem treningu Barcelone. Još dok su bili u tunelu zbijali su masne šale na svoj račun nesvjesni da su u domašaju mikrofona, iako nisu bili vidljivi objektivima kamera. Pique je dobacio Suarezu da se ne vuče i izađe na travnjak.

„Kakva sramota! Za kakvog 'debeljka' smo platili 80 milijuna, ništa koristi od tebe...“, kazao je Pique nastavivši zezanciju koja je krenula još u sobi za masaže. Pique je izašao na travnjak, za njim i Lionel Messi i Neymar, a nedugo potom iz pozadine se čulo.

„81 milijun“, doviknuo je urugvajski napadač koji je u odličnim odnosima s Piqueom, koji mu je dao veliki kompliment na press-konferenciji.
„Suarez je najbolji, ali daleko najbolji napadač na svijetu. Kad je na terenu, otvara nam brojne mogućnosti“, izjavio je branič Barcelone.
Suarez je prešao u Barcelonu iz Liverpoola u ljeto 2014. uz odštetu od 81 milijun eura. Može se reći da se već sada isplatio.

Iako je morao izdržati četveromjesečnu suspenziju nakon što je ugrizao Giorgija Chiellinija na Svjetskom prvenstvu u Brazil inicidenta, Suarez je postigao 93 u 107 utakmica za Barcelonu, a prošle sezonu zaključio je s 40 ligaških golova, čime je bio najbolji strijelac španjolske lige i Zlatna kopačka Europe.

I Suarezu se isplatio prelazak u Barcelonu, ne samo u financijskom smislu. Urugvajac je s Barcelonom osvojio dva prvenstva, Ligu prvaka, dva Kupa kralja, Svjetsko klupsko prvenstvo, UEFA Superkup i španjolski Superkup.
Suarez je trenutačno u pregovorima s Barcelonom oko produženja ugovora. Navodno traži povećanje plaće na 15 milijuna eura neto godišnje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider