Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
za 50 milijuna eura...

Ponajbolji napadač Europe napušta Borussiju (D) i seli u Englesku?

Izvršni predsjednik Borussije Dortmund dao je naslutiti da bi ponajbolji napadač kluba mogao u siječnju prijeći u redove engleskog Premierligaša...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izvršni predsjednik njemačkog Bundesligaša Borussije Dortmund Hans-Joachim Watzke dao je naslutiti da bi najbolji klupski strijelac Pierre-Emerick Aubameyang mogao napustiti klub u siječnju. Watzke u intervjuu za njemački Bild nije odbacio mogućnost prodaje, odnosno izjavio je da je svaki igrač zamjenjiv pa tako i strijelac 18 pogodaka ove sezone u Bundesligi.

"Klub poput Borussije Dortmund nije ovisan o jednom igraču. Ne ovisimo o nikome. Kada je Robert Lewandowski napuštao Dortmund pronašli smo njegovu zamjenu. Štoviše, ta 'zamjena' je zabila tri pogotka više ove sezone u Bundesligi", rekao je Watzke.

"Trenutno smo u tako dobroj situaciji da možemo pronalaziti alternative iznova i iznova. No cilj je da momčad ostane na okupu. Nemamo novaca kao većina engleskih Premierligaša, ali imamo druge stvari koje možemo ponuditi; recimo mogućnost da igrači s obitelji proslave Božić, a ne da igraju nogomet", 'piknuo' je Engleze Watzke.

"Prošle ste sezone selili Hummelsa u Manchester United, Gundogana u Real Madrid, Manchester i Barcelonu. Gdje su oni danas? S nama", zaključio je.

Brojni portali navode da je Arsenal spreman platiti i do 50 milijuna eura za reprezentativca Gabona, koji je u svim natjecanjima ove sezone postigao zapanjujuća 24 pogotka. Osim Oliviera Girouda, menadžer 'topnika' Arsene Wenger ne raspolaže s nijednom pravom špicom, već isključivo krilnim napadačima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider