Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I oni su Katalonci

Petarda Barcelone, ali prava je priča čudesni preokret trećeligaša

Bez Messija, Suareza, Inieste i Rakitića, Barca je upisala još uvjerljiviju pobjedu.

Aleix Vidal (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Barcelone i Seville rutinski su odradili uzvratne susrete 16-ine finala španjolskog Kupa Kralja, a za iznenađenje se pobrinuo trećeligaš Lleida Esportiu izbacivši Real Sociedad.

Barcelona je u prvom susretu na gostovanju pobijedila trećeligaša Real Murciju 3:0, a potom na Camp Nou bila još uvjerljivija pobijedivši 5:0. Katalonski velikan je nastupio bez glavnih igrača koji su dobili odmor. Tako nije bilo Lionela Messija, Luisa Suareza, Andreasa Inieste, našeg Ivana Rakitića....

Pobjedu Barci donijeli su Paco Alcacer (16), Pique (56), Aleix Vidal (60), Denis Suarez (74) i Jose Arnaiz (79).

VIDEO ----> Barcelona - Murcia 5:0

Sevilla je na svom travnjaku pobijedila trećeligaša Cartagenu 4:0 nakon što je u prvom susretu slavila 3:0. Golove za domaćine zabili su Wissam Ben Yedder (3, 6), Ganso (42) i Carlos Correa (66).

Za iznenađenje kola pobrinuo se trećeligaš Lleida Esportiu pobijedivši u San Sebastijanu Real Sociedad 3:2 nakon što je Sociedad u prvom susretu slavio 1:0. Domaćin je nakon prvog poluvremena vodio 2:0 golovima Diga Llorentea (24) i Juanmija (34) i činilo se kako će rutinski privesti susret kraju.

Međutim, gosti su u nastavku odigrali fantastično i s tri gola preokrenuli su rezultat i tako priredili senzaciju. Golove za čudesan preokret zabili su Aitor Nunez (56), Manu Molina (59) i Bojan Radulović (89).

VIDEO ----> Real Sociedad - Lleida 2:3

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider