Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
drugi gol sezone

VIDEO Kakva golčina: Pogledajte fenomenalan pogodak Perišića

U šestom kolu talijanskog prvenstva Inter je na svom stadionu odigrao samo 1:1 s Bolognom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Intera odigrali su samo 1-1 na svom terenu protiv Bologne u 6. kolu talijanske Serie A, a jedini strijelac za milansku momčad bio je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Bologna je povela preko Destra iz 14. minute, a u 37. minuti Perišić je ubačaj Candreve dočekao na volej i izjednačio. Bio je to drugi ovosezonski pogodak Perišića, koji je bio najbolji pojedinac kod Intera, no to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv Bologne. Marcelo Brozović zbog sukoba s trenerom nije bio u momčadi domaćina.

Sassuolo je kod kuće slavio protiv Udinesea s 1-0, a kod gostiju je u 62. minuti ušao Stipe Perica, dok je Andrija Balić ostao na klupi. Genoa i Pescara su remizirali (1-1), domaća momčad je susret završila s devet igrača, a za njih je po prvi puta zabio Giovanni Simeone, sin trenera Atletica Diega. Lazio je bio uvjerljiv na svom Olimpicu protiv Empolija (2-0).

U prvoj nedjeljnoj utakmici nogometaši Torina su pred svojim navijačima svladali Romu s 3-1.Domaća momčad povela je već u 8. minuti pogotkom Belottija. Na 2-0 povisio je Španjolac Iago Falque u 53. minuti iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca. Romi je nadu u povoljan ishod vratio Francesco Totti koji je u 55. minuti iz jedanaesterca postigao svoj 250. gol u Serie A. U 65. minuti je Falque uz malo sreće postigao svoj drugi pogodak na utakmici za konačnih 3-1. Torino je mogao stići i do uvjerljivije pobjede, ali je vratar Rome Wojciech Szczesny u nekoliko navrata spašavao svoju momčad.

Vodi Juventus s 15 bodova ispred Napolija s 14, dok je Inter treći s 11 bodova.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider