Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hat-trick Belottija

Perišić zabio dva gola u petardi Intera, Juve se izvukao

Nerazzurri su na Sardiniji sprašili pet komada i upisali nova tri boda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić bio je dvostruki strijelac za Inter koji je u nedjelju u gostima dobio Cagliari sa sa 5:1.

Perišić je zabio u 34. i 47. minuti, te sada na svom kontu ima 9 golova i 3 asistencije.

Za Inter su još zabili Ever Banega (39), Mauro Icardi (67-pen) i Roberto Gagliardini (89).

Marcelo Brozović zbog ozljede nije bio u sastavu Intera.

Fiorentina je u 27. kolu Serie A kod Atalante odigrala 0:0, a Nikola Kalinić i Milan Badelj pružili su solidne partije za Viole. Kalinić je najbolju priliku imao u 11. minuti, ali je njegov pokušaj glavom bio trunku neprecizan. Badelj je dva puta odlično uposlio susigrače, ali u 30. minuti Gonzalo Rodríguez loše puca glavom, a u 51. neprecizan je bio Matías Vecino.

Udinese je iznenadio vodeći Juventus, odigravši 1:1. Domaćini su poveli golom Zapate u 37. minuti, a izjednačenje Juveu donio je Bonucci u 60.

Stipe Perica je za Udinese igrao do 85. minute, a Andrija Balić ostao je na klupi za pričuve. Kod Juventusa Mario Mandžukić je najbolji potez imao u 30. minuti kada je namjestio priliku Khediri, koji je slabo pucao, dok je Marko Pjaca ušao u igru 72. minuti.

Palermo, za kojeg brani Josip Posavec, vodio je protiv Torina 1:0 sve do 74. minute, a onda je Andrea Belotti u razmaku od sedam minuta zabio tri gola (74, 76, 81) za pobjedu Torina 3:1. Belotti je sada vodeći strijelac talijanskog prvenstva sa 22 gola.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider