Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rafi prijeti otkaz

Perez već pripremio zamjenu za Beniteza: Stiže Realov Guardiola!

Trener Real Madrida Rafael Benitez mogao bi dobiti otkaz ako izgubi u derbiju s Barcelonom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Može li Rafael Benitez razbuditi svoju momčad i „preživjeti“ na klupi Reala? Samo ako ne izgubi u "el clasicu". S remijem bi i dalje "visio", a u slučaju poraza ne bi mu bilo spasa. Mnogi su Benitezu već počeli pisati nekrologe. Katalonski El Mundo Deportivo izašao je s pričom kako je Florentino Perez već pripremio zamjenu u slučaju poraza, a to bi bio glavom i bradom Zinedine Zidane.

Cijeli Madrid traži ulaznicu: Evo za koliko najjeftinije možete na 'el clasico'

Perez se nada da će veliki Francuz biti Realov Pep Guardiola. Zidane se spominjao u kombinacijama za glavnog trenera Reala nakon odlaska Carla Ancelottija, no Perez je zaključio kako je još rano za njega i odlučio se za Beniteza. Dakako da se nije nadao da će „konobar“ hodati po rubu provalije već u studenom, ali situacija je takva da će Perez morati nešto napraviti kako bi umirio navijače i udobrovoljio najveće zvijezde, ako Real padne u velikom derbiju.

Vjerojatno bi se sačekao zimski prijelazni rok, ali nije ni isključeno da će Perez odmah uručiti Benitezu otpusno pismo. Ako se zavijore bijele maramice na Bernabeuu, predsjednik mora odmah reagirati, jer lako se može dogoditi da se bijes navijača sruči na njegova leđa. Možda će biti problem uvjeriti Zidanea da preuzme momčad usred sezone, sigurno mu se ne vadi kestenje iz vatre, ali Francuz je uvijek bio vjeran Perezu i vjerojatno ga ne bi iznevjerio.

Zidane je u intervjuu za Bild izrazio divljenje prema Guardioli.
„Pep drži Bayern na fantastičnoj razini. Još nisam vidio lošu utakmicu Bayerna pod njegovim vodstvom. Pravi je lider, inovator, stalno smišlja nove metode treninga, ali iznad svega zna izvući maksimum iz svojih igrača“, kazao je Zidane koji sigurno ne bi imao ništa protiv da kao budući trener Reala, kad tad će to biti, poluči slične uspjehe kakve je Guardiola imao na klupi Barcelone.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider