Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napadačka filozofija

Perez traži zamjenu za Ancelottija: Evo koga želi dovesti u Real!

Navijači Real Madrida počastili su Ikera Casillasa i Carla Ancelottija porcijom zvižduka pred utakmicu s Deportivom u prošlom kolu Primere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski mediji raspisali su se kako Florentino Perez obojicom nije zadovoljan. Casillas već duže vrijeme oscilira u formi, a navodno se Perezu čini da Ancelotti gubi kontrolu nad momčadi. Nakon poraza od Atletica i kontroverzne proslave rođendana Cristiana Ronalda, predsjednik Reala poprilično se razljutio.

Perez navodno zamjera talijanskom stručnjaka na previše popustljivom odnosu prema igračima te misli da je to dovelo do raskalašene atmosfere u zvjezdanoj svlačionici Real Madrida. Smatra da bi Ancelotti trebao čvršće „pritegnuti uzde“ kako se situacija ne bi izmakla kontroli. Talijanski mediji donose informaciju da je Perez već krenuo u potragu za novim trenerskim rješenjem kako bi imao spremnu opciju ako Ancelotti podbaci.

Navodno je Perez kontaktirao zastupnike njemačkog izbornika Joachima Löwa kako bi ispipao bi li bio spreman preuzeti Real na ljeto. Ancelottiju istječe ugovor s Realom u ljeto 2016. jednako kao i Löwu s Njemačkom nogometnim savezom, no ako se interesi poklope, sve je moguće. Jer, Real Madrid se teško odbija, posebice jer je Löw već svoje napravio s Njemačkom. Nakon titule svjetskog prvaka, dalje se ne može. Löw je nakon Mundijala u Brazilu odbio produžiti ugovor s DFB-om što daje za naslutiti kako razmišlja o nastavku karijere u klupskom nogometu.

U nekoliko navrata je priznao da je ljubitelj španjolskog nogometa, a Perez navodno smatra kako bi njemački stručnjak zbog svoje napadačke filozofije nogometa bio idealan trener za Real. Löw je na gala priredbi dodijele Zlatne lopte otkrio kako će sigurno doći na sljedeći derbi Barcelone i Real Madrida na Camp Nouu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider