Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Payet pokazao veličinu

Bilić zadovoljno trlja ruke, sjajni Francuz ušao u povijest West Hama

Francuski nogometni reprezentativac 28-godišnji Dimitri Payet produljio je svoj ugovor s engleskim prvoligašem West Ham Unitedom do 2021. godine postavši tako najbolje plaćeni nogometaš kluba s tjednom plaćom od 154.515 eura (125.000 funti).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Payet, koji je najbolje plaćeni nogometaš u povijesti West Hama, klubu se priključio prije sedam mjeseci kada je po odlasku iz Marseilla potpisao petogodišnji ugovor s engleskim prvoligašem. Međutim, kako je za Francuza pokazan interes iz Kine gdje je jedan klub ponudio 48,5 milijuna eura (38 milijuna funti) odštete za njega 'čekićari' su mu odlučili poboljšati ugovor i tako ga zadržati.

Dimitri Payet je novi ugovor s West Hamom opisao kao "ogroman izraz povjerenja u njegove sposobnosti od strane kluba i trenera Slavena Bilića".

"Svaki igrač ima svoju cijenu, no dobro je da je on sretan u West Hamu. Mi smo također zadovoljni s njim i nadam se, i iskreno to mislim, da će ostati s nama još dugo", kazao je trener West Hama Slaven Bilić.

Payet je do sada zabio šest golova u 22 utakmice Premier League upisavši pritom četiri asistencije za klub koji je šesti u prvenstvu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider