Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Je li to zbog izbora?'

Pavasović brutalno iskren: Očekujem najtežu moguću kaznu od HNS-a!

Predsjednik Nadzornog odbora nogometnog kluba Hajduk Ljubo Pavasović Visković u nedjelju navečer je izjavio kako za sebe očekuje najstrožu moguću kaznu Hrvatskog nogometnog saveza (HNS).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ljubo Pavasović Visković je u disciplinskom postupku zbog izgreda u kojem je sudjelovao nakon derbija Hajduk - Dinamo odigranog na Poljudu 19. rujna kada je verbalno vrijeđao suca Brunu Marića jer je bio nezadovoljan njegovim suđenjem na toj utakmici.

Marin Brbić ostaje predsjednik Hajduka još (barem) tri godine!

"Potpuno je jasno da ću biti kažnjen najstrožom kaznom koju HNS može nekomu izreći, a to je dvije godine zabrane rada u nogometu", rekao je Pavasović, dodavši:

"Je li to zbog izbora, da li čekaju da mi istekne kazna od godinu dana pod kojom već jesam zbog neodigravanja derbija Dinamo - Hajduk na Maksimiru - to je drugo pitanje. Postoji teorija da bi me mogli strože kazniti nakon što istekne ta kazna."

Komentirajući svoj izgred nakon derbija Hajduk - Dinamo na Poljudu Pavasović je ponovno opovrgnuo informacije da je tom prilikom prijetio smrću sucu Mariću, rekavši kako je takva informacija "jedna vrlo perfidna i podla namještaljka koja nema nikakvog temelja u istini":

"Ja sam sucu psovao i apsolutno sam mu prebacivao da je namjerno napravio to što je napravio , a to je dosudio po mnogim tumačenjima nepostojeći jedanaesterac za Dinamo u zadnjoj minuti utakmice i to sam popratio onim pridjevima kojima se takva ponašanja obično poprate."

Pavasović je priznao kako njegovo takvo ponašanje nije dostojno pozicije predsjednika Nadzornog odbora Hajduka, ali je zamolio za razumijevanje jer je, kako je rekao, bilo teško u onoj situaciji nakon utakmice ostati čiste glave.

"Obzirom da sam ja predsjednik Nadzornog odbora Hajduka, nije bilo primjereno da se ja obratim gospodinu Mariću na način na koji sam ja to učinio. Međutim, mislim da svatko tko živi u Splitu i tko prati Hajduka može jako dobro razumjeti razloge zbog kojih sam izgubio živce", rekao je Pavasović.

Nastavi čitati

Nastavi čitati