Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan od trojice

Poruka legende: 'Modrić će vratiti United u vrh. Moraju ga dovesti!'

Luka Modrić dobio je veliki kompliment, a čelnici Crvenih vragova jasnu poruku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni veznjak Manchester Uniteda Paul Scholes (40) poručio je kako Crvenima vragovima za povratak u vrh europskog i engleskog nogometa treba Luka Modrić.

"Ukoliko se United želi vratiti među europske velikane mora angažirati tri svjetska igrača, a jedan od njih je Luka Modrić. Ne znam koliko Modrić ima godina, možda je prestar, ali on je vrhunski nogometaš", naglasio je Scholes.

Otkrio je kako obožava i braniča Real Madrida Raphaela Varanea, te veznjaka Juventusa Paula Pogbu.

"Unitedu treba i pravi napadač, međutim na tržištu ih nema previše. Bilo bi bolje angažirati Varanea i Pogbu. Obojica su sjajni igrači i predstavljali bi velika pojačanja za naš klub", poručila je legenda Crvenih vragova.

Scholes - institucija i jedan od najžešćih protivnika Van Gaala

Scholes je već nekoliko puta 'oprao' menadžera Louisa van Gaala zbog defanzivnog stila.

"Ovo nije Manchester United kojeg ja poznajem. Ne sviđa mi se stil igre koji forsira sadašnji menadžer Van Gaal. Igramo previše defanzivno. Igra bez rizika i kreativnosti i to nije nogomet kojem se radujem", kazao je Scholes koji je cijelu igračku karijeru proveo na Old Traffordu.

U dresu Uniteda odigrao je 718 utakmica postigavši 155 golova. Na Old Traffordu je osvojio ukupno 25 trofeja, pri čemu 11 naslova engleskog prvaka i dvije Lige prvaka.

Trenutačno je s bivšim suigračima iz Uniteda Garyjem i Philom Nevilleom, Nickyjem Buttom i Ryanom Giggsom suvlasnik kluba Salford Cityja koji se natječe u sedmom rangu engleskog nogometa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider