Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
No postoji nada...

Parma na koljenima: Uhićen predsjednik, kapetan digao ruke od svega

Predsjednik nogometnog kluba Parma Giampietro Manenti uhićen je zajedno s još 21 osobom u istrazi vezanoj za financijske malverzacije, objavili su u srijedu talijanski mediji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manenti je u veljači preuzeo čelnu ulogu u posrnulom talijanskom prvoligašu, ali baš kao ni njegovi prethodnici nije uspio izvući Parmu iz financijske krize. Igrači i zaposlenici kluba već pet mjeseci nisu primili plaće, a Parma bi u četvrtak, za kad je zakazana sudska rasprava, mogla biti otjerana u stečaj.

Kapetan momčadi koja na kraju sezone, ukoliko ju završi, ispada u niži rang natjecanja, Alessandro Lucarelli, ogorčen je novonastalom situacijom.

"Frustriran sam sa svime što se događa. Postoji velika želja da sve ugasimo i gotovo. Ovo što se događa s Parmom postala je velika farsa", rekao je Lucarelli.

Svjetlo na kraju tunela mogao bi biti biznismen Alfredo Scaccia, koji je nakon posljednje vijesti istupio u javnost. 

"Iz onoga što sam zaključio iz riječi gradonačelnika Federica Pizzarottia uvidio sam da imam sve potrebno za pokušaj spašavanja kluba. U tome bi mi pomogli neki prijatelji iz Londona. Već sam zatražio sastanak i vjerujem da imamo sve preduvjete da krenemo u akciju", rekao je Scaccia. 

Puno će toga biti jasnije kroz dan, dva...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider