Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bježi im besplatno

Panika u Realu: Uložili 39 milijuna eura, a neće dobiti ništa?!

Njemački reprezentativac na izlaznim je vratima Kraljevskog kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sami Khedira daleko je od prve momčadi Reala jer ne želi produžiti ugovor koju mu istječe krajem lipnja 2015. S prvim danom 2015. Khedira je slobodan potpisati za bilo koji klub i onda se novoj sredini priključiti 1. srpnja 2015.

Prema pisanju engleskih medija izbor je suzio na dva kluba - Arsenal ili Chelsea.

Na Emiratesu bi ga dočekala prava kolonija suigrača iz reprezentacije (Mesut Özil, Lukas Podolski, Per Mertesacker) te još dva talentirana Nijemca koji tek trebaju izboriti seniorski dres Elfa (Serge Gnabry i Gedion Zelalem).

Mourinho ga doveo, hoće li ga i odvesti?

S druge strane, na Stamford Bridgeu je trener Jose Mourinho koji je Khediru prije četiri godine doveo u Real iz Stuttgarta za 14 milijuna eura. Khedira je tada potpisao petogodišnji ugovor vrijedan pet milijuna eura po sezoni što znači da će Real ukupno u njega uložiti 39 milijuna eura. Ta cifra je znatno veća uzmu li se u obzir bonusi koji su Khediri isplaćeni za osvajanje Lige prvaka 2014., Primere 2012. te Kupa kralja 2011. i 2014.

Kada se sve to zbroji jasno je zbog čega u Realu žele prodati Khediru u zimskom prijelaznom roku. Cilj je umanjiti štetu koja već sad nije mala...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider