Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hull ostao bez napadača

Ozljeda Nikice Jelavića ipak je teže prirode

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Nikica Jelavić (29) pauzirat će između tri i šest tjedana objavili su iz njegovog kluba Hull Cityja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jelavić se ozlijedio u subotu u prvom poluvremenu ligaškog ogleda protiv WBA kada je dobio nezgodan udarac u koljeno. Premda je pregledom utvrđeno kako ništa nije slomljeno, Jelavić će ipak morati pauzirati najmanje tri tjedan, no u klubu strahuju kako bi pauza mogla potrajati i do šest tjedana.

U susretu protiv West Bromwich Albiona stradao je i Abel Hernandez koji će zbog ozljede mišića pauzirati najmanje pet tjedana. Jelavić i Hernandez dodatno su proširili listu ozlijeđenih igrača na kojoj se nalaze i Mohamed Diame (koljeno), Andrew Robertson (gležanj), Liam Rosenior (tetiva) i Robert Snodgrass (koljeno).

"Nažalost, lista ozljeda nema kraja. Iz kola u kolo moram iznova slagati momčad, sada smo ostali i bez napadača," kazao je menadžer Hulla Steve Bruce.

Jelavić je ove sezone u 20 nastupa zabio šest golova, svih šest u prvenstvu. Hull City se trenutačno nalazi u zoni ispadanja, na 18. mjestu sa 19 bodova, dva više od 'fenjeraša' Leicester Cityja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider