Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Više portugalskih novinara

Ovo je sastav Dinama za Benficu: Orlove u Maksimiru dočekali brojni novinari i navijači

Uoči utakmice Dinamo - Benfica, Modri su odradili posljednji trening...

Navijači Benfice na Maksimiru (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Momčad Dinama u Maksimiru je odradila posljednji trening dan uoči okršaja sa slavnom Benficom u prvoj utakmici osmine finala Europske lige (Dinamo - Benfica).

Nema promjene što se tiče igrača koji konkuriraju za utakmicu. Arijan Ademi i Izet Hajrović izvan su konkurencije. Svi ostali su spremni i orni uhvatiti se u koštac s Portugalcima. 

Nenad Bjelica je kao uvijek prilično tajnovit. Teško je proniknuti u njegove misle, dosad nas je često znao iznenaditi sa sastavom. Prema posljednjim novinarskim spekulacijama Dinamo bi trebao istrčati u formaciji 4-1-4-1, a ne 4-2-3-1 kako se još jučer pretpostavljalo. Sastav bi trebao ovako izgledati: Livaković – Stojanović, Théophile-Catherine, Dilaver, Leovac – Šunjić - Šitum (Kadzior), Moro, Olmo, Oršić – Petković.
To su samo pretpostavke, vidjet ćemo što će trener Dinama odlučiti.

Što se tiče Benfice, oko njenog sastava je puno nepoznanica. O tome će više u najavi utakmice. Koliki je klub Benfica, možda najbolji govori podatak da je na treningu i press-konferenciji bilo možda i više portugalskih nego hrvatskih novinara. Došlo ih je dvadesetak, a kad uključite snimatelje, fotoreportere i tehniku, oko maksimirskog travnjaka vrzmalo se barem pedesetak Portugalaca.

Poprilično ih se okupilo i na tribinama. Trening je sa zapadne tribine gledalo između 60 i 70 Benficinih navijača. Izvjesili su šalove i zastave, bilo je i navijanja. Pristigli su sa svih strana Europe. Poznato je da Benfica višemilijunsku vojsku vjernih navijača. Portugalca kao i Hrvata ima posvuda u svijetu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider