Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nadzorni odbor stopirao

Ovo je igrač koji je 'pogurao' Tudorovu ostavku u Hajduku

Odlazak Igora Tudora iz Hajduka tri dana uoči nastavka sezone iznenadio je sve.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor Tudor napustio je Hajduk nakon što je Nadzorni odbor stopirao dovođenje još jednog stopera.

Šok na Poljudu: Igor Tudor podnio ostavku!

Nikola Žižić, stoper Krke iz Novog Mesta, bio je, neslužbeno doznajemo, Tudorova želja uoči nastavka sezone. Ovaj 27-godišnji Solinjanin koji igra na poziciji stopera zapeo je za oko Tudoru koji je inzistirao na njegovu dolasku, ali je iz kluba dobio odbijenicu nakon čega je uslijedila ostavka.

Čelnici kluba procijenili su da im pored trojice 26-godišnjaka koje je Tudor preferirao na stoperskim pozicijama (Milović, Maloča, Nižić) ne treba još jedan, reklo bi se s pravom jer kod Tudora su rijetko ili gotovo nikako priliku u prvom sastavu dobivali talentirani David Domej, Zvonimir Milić i Lorenco Šimić.

Nije davao pravu šansu mladima...

Činjenica je da je Tudor bio nezadovoljan igračkim kadrom, teško se je mirio s odlascima standardnih igrača i nemogućnošću dovođenja pravih pojačanja. U ovom prijelaznom roku Hajduk je prodao Antonija Milića u Oostende, raskinuo je ugovor s Anđelkovićem, a par dana uoči utakmice s Rijekom Filip Bradarić je prodan - Rijeci.

Međutim, Tudor je ionako davao jako malo šanse mladim igračima. Nisu se kod njega naigrali ni Kiš ni Maloku ni Balić ni Vlašić niti spomenuti stoperski trojac koji kao zapeta puška čeka na svoju šansu.

... i inzistirao na 'promašajima'

Istovremeno, inzistirao je na nekim igračima za koje se vrlo brzo ispostavilo da su totalni promašaj. Dovedeni su tako Gruzijac Iluridze, Uzbekistanac Abdukholikov, austrijski Bosanac Bukva, Brazilac Jo...

Dok je bio u Hajduku, Tudora je pratio glas kao trenera i čovjeka s kojim je teško surađivati. S obzirom dokle je došla novonastala situacija, ostavka se čini kao najbolje rješenje za sve.

Tko bi trebao naslijediti Tudora na klupi Hajduka?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider