Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Mamić moćniji i od Šukera'

Ovako Nijemci vide Dinamo: 'Skandal-klub kojim vladaju braća Mamić'

Njemački mediji su uoči današnje utakmice Lige prvaka između Bayerna i Dinama predstavili hrvatskog prvaka u jednom drugačijem tonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Dinamo, klub kojim vladaju braća Mamić", "Skandal-klub Dinamo Zagreb u Ligi prvaka", neki su od navoda koji dominiraju u njemačkim medijima uoči utakmice s Bayernom.

Hrvatskog prvaka tamošnji su mediji predstavili pišući o pritvoru Zdravka i Zorana Mamića u Remetincu te optužnici USKOK-a.

''Zdravko je šef, a Zoran je trener. Obojica su pušteni uz jamčevinu nakon sumnji u izvlačenje novca iz Dinama, piše Bild i dodaje kako vladare hrvatskog nogometa zaobilaze čak i 'zloglasni' Bad Blue Boys koji više ne dolaze na utakmice.

U sličnom tonu piše i T-online.

''Vezano za optužbe o pronevjeri, Zdravko tvrdi da je sve laž i politička zavjera. No, čini se kako je to samo vrh ledenog brijega. Dobro je što na utakmicama više nema huligana BBB-a, ali oni su zapravo samo simptom bolesti hrvatskog nogometa'', pišu Nijemci i dodaju kako je Mamić moćniji i od Davora Šukera, predsjednika HNS-a.

''Niku Kovača naslijedio je Mamićev čovjek Ante Čačić, a hrvatski navijači su reagirali jer Mamić od njihove reprezentacije koju nazivaju svetinjom radi privatnu momčad'', zaključuje T-online.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider