Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mnogi se ne bi složili

Otkriveno što je Messi uzvratio Guardioli na Allianz Areni

Razriješena je enigma što su točno razgovarali Pep Guardiola i Lionela Messi na poluvremenu polufinalne uzvratne utakmice Lige prvaka između Bayerna i Barcelone na Allianz Areni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema svjedočenju obojice bio je to njihov prvi verbalni kontakt nakon što je Guardiola napustio klupu Barcelone. Na Allianz Areni susreli su se licem u lice na rubu travnjaka prilikom odlaska u svlačionicu. Budući da je Barcelona vodila 2:1 nakon prvih 45 minuta, bilo je jasno da Bayern neće uspjeti nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice od 3:0.

Guardiola je dočekao Messija, nešto mu dobacio, ovaj mu je uzvratio, na što su se obojica nasmijali. Mnogi mediji su angažirali čitaće s usana, no zbog kuta kamere i pognutih glava nisu uspjeli dešifrirati kratki razgovor.

Katalonski Sport tvrdi da je uspio saznati o čemu su razgovarali.

Guardiola je navodno dobacio Messiju: „Drago mi je što si se vratio Leo“, a Messi mu je uzvratio: „Nisam ni otišao.“

U međuljudskom i profesionalnom odnosu Guardiole i Messija bilo je uspona i padova. Iako nisu ostali u nekim posebno prisnim odnosima, očito je ostao međusobni respekt.

Guardiola je nakon utakmice ušao u svlačionicu Barcelone i čestitao igračima svojeg bivšeg kluba, među njima je mnoge i trenirao, na prolasku u finale i zaželio im osvajanje petog naslova prvaka Europe u Barceloninoj povijesti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider