Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mogu biti ponosni

'Ostaje žal, a drugo poluvrijeme smo odigrali vrhunski'

Trener Rijeke Matjaž Kek izjavio je kako svi njegovi igrači mogu biti ponosni na igru koju su prikazali u 2-2 remiju protiv branitelja naslova Europa lige Seville na Kantridi, iako su ih sekunde dijelile od pobjede...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka je preokrenula golom Kvržića na asistenciju sjajno raspoloženog Kramarića. Nažalost, hrvatski sastav nije izdržao do kraja. U sudačkoj nadoknadi Mbia je izjednačio na 2-2 spasivši Španjolce poraza.

"Ostaje malo žal za golom u samoj završnici utakmice. Mislim da smo u drugom dijelu odigrali vrhunski. U prvom dijelu pokazali smo malo previše respekta. Kada smo vidjeli da je Sevilla normalna momčad, krenuli smo igrati i odigrali dobro. Kada prisiliš Sevillu da igra kako je igrala zadnjih pola sata znaš da si napravio posao. Strahovito sam ponosan na igrače kako su se othrvali i ušli u utakmicu protiv jedne 'top' europske momčadi", rekao je Kek.

Nakon dva kola na ljestvici vodi Sevilla sa četiri boda, Feyenoord i Standard imaju po tri boda, dok je Rijeka na četvrtom mjestu s jednim bodom. U susretu trećeg kola Rijeka će 23. listopada ugostiti Feyenoord, dok Standard putuje u Sevillu. (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider