Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Najljepši poklon gradu..."

Osijek slavi 72. rođendan i ponosno objavljuje rezultate akcije

Nogometni klub Osijek osnovan je 27. veljače 1947. godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

NK Osijek ove srijede 27. veljače slavi 72. rođendan i tim povodom je plasirao zanimljivu objavu.

Prenosimo ju u cijelosti:

"S obzirom na visoku zainteresiranost javnosti i medija za prošlogodišnju ideju i početak tradicije načina proslave rođendana NK Osijek, želimo vas obavijestiti o kontinuitetu razvoja ideje.

Povodom 72. rođendana, koji se obilježava 27. veljače 2019. godine, nastavili smo s akcijom 'Najljepši poklon gradu na Dravi je kada se rodi mali Bijelo - plavi'.

Na taj način, NK Osijek kao jedan od stupova razvoja grada, želi direktno osvijestiti demografski problem grada Osijeka i Slavonije. Želja je naglasiti kako se jedino pravo slavlje može vezati za budućnost grada - a budućnost su djeca.

Svi projekti na kojima radi NK Osijek, primarno izgradnja Kampa i stadiona, bezvrijedni su bez djece i mladih koji će ga posjećivati. Bit će zanimljivo pratiti kroz vrijeme i vidjeti kako se skupina mini Bijelo-plavih povećava, ali i odrasta.

Sama akcija odvija se u tri koraka:

Prvi korak bio je proslava 1. rođendana prošlogodišnjih beba, koje su rođene na isti dan kao i NK Osijek. Uz tortu i balone na stadionu Gradski vrt, mali rođendanci su nagrađeni svojim prvim bijelo-plavim dresovima. Dresovi nose broj 1, koji simbolično označava prvu generaciju beba koje su se rodile u sklopu navedene akcije.

Drugi korak je danas, na sam dan rođendana, praćenje i navijanje za rođenje svake nove bebe jer je utakmica života najvažnija utakmica svakog Kluba koji drži do svoje sredine.

Treći korak je posjeta novorođenim bijelo-plavim bebama te uručivanje simboličnog poklona od 1.947 kn koji predstavlja godinu kada se rodio klub, zajedno s prigodnim NK Osijek artiklima", stoji u Osijekovoj objavi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider