Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pa se ispričao...

Osijek potjerao mladog nogometaša zbog statusa o Hajduku i Torcidi

Luka Marin ima tek 16 godina i donedavno je igrao za NK Osijek.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi nogometaš Luka Marin dobio je ispisnicu iz kluba nakon spornih statusa na svom facebook profilu. Iako je rođeni Osječanin, očito je veliki navijač Hajduka. Na Facebooku se na njegovim statusima jasno vidjelo, no onda je za čelnike kluba prešao granicu.

Dogodilo se to na dan utakmice koju je Osijek na Gradskom vrtu pobijedio 2:0, a Marin je Kohorti na Facebooku tada napisao da bi 'više trebali brinuti o tome da im klub ne ispadne iz lige, nego o Torcidi koja im može biti uzor u navijanju i u tome kako se voli klub.'

Mladi Osječanin se potom javno ispričao navijačima Osijeka.

"Javno se ispričavam svim ljudima koji rade u nogometnom klubu Osijek, mojim suigračima, svim navijačima a najviše Kohorti zbog neprimjerenih slika i izjava na mom Facebooku. Jako mi je žao, shvaćam da sam pogriješio i sada snosim posljedice zbog toga, nadam se da sam ja zadnji koji je to napravio i da ce mladi učiti iz mog primjera i da neće raditi takve gluposti, jer se mora poštovati grad u kojem živiš i klub za koji igraš. NAŠ GRAD, NAŠ KLUB," napisao je Luka.

Mladi Luka nije prvi rođeni Osječanin s velikom ljubavi prema Hajduku. Hrvoje Milić jedan je od posljednjih koji je javno iskazivao privrženost splitskom klubu iako je ponikao u NK Osijek.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider