Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stižu i delije

Olympiacos provocira? Stavili Dinamov grb s petokrakom, baš kao PSG prije tri godine!

Grčki je Olympiacos na svom Facebook profilu objavio grb zagrebačkog Dinama iz nekih drugih vremena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je na ždrijebu Lige prvaka dobio vrlo atraktivnu skupinu. Na Maksimir prvo stiže londonski Arsenal, pa grčki Olympiacos, a u prosincu i najveće ime - Bayern iz Munchena. I dok su engleski i njemački velikan prava poslastica za ljubitelje vrhunskog nogometa, Olympiakos je pravi mamac za – nevolje.

RASPORED utakmica Dinama u Ligi prvaka

Poznato je kako su njihovi navijači u 'bratskom' odnosu s beogradskim Delijama koje će se također zaputiti u Zagreb u listopadu. Baš kao što su navijači beogradskog Partizana Grobari nedavno bili u Kranjčevićevoj na utakmici Lokomotiva – PAOK. Srećom, to je gostovanje sjajno organizirala naša policija, a i BBB-i su ostali mirni jer se nije radilo o utakmici njihovog kluba.

No, s Olympiacosom bi moglo biti svega. Uoči utakmice Grčka – Hrvatska bilo je problema na ulicama Soluna, a onda su na stadionu huligani Olympiakosa bacili eksplozivnu napravu na hrvatske navijače. Zanimljivo, navijači njihovog velikog rivala iz Atene, Panathinaikosa, u dobrim su odnosima sa zagrebačkim navijačima jer su više-manje apolitična grupa kojoj nije stalo do nikakvih tzv. pravoslavnih bratimljenja sa srpskim navijačima.

Može li Dinamo makar do 3. mjesta u skupini?

Ukupno glasova:

Nadamo se da najava nevolja nije veliki gaf grčkog kluba koji je predstavljajući skupinu Lige prvaka na Facebooku objavio grb Dinama sa zvijezdom petokrakom. Poslije su na grafikama koristili grb bez zvijezde (stajala u grbu do kraja 80-ih), ali do trenutka pisanja ovog članka još je stajala ta nesretna petokraka koja nije mogla proći nezamijećeno.

Podsjetimo, prije tri godine isto je napravio PSG na svojoj stranici uoči utakmcice s Dinamom u Ligi prvaka.
 

 

#olympiacos #UCL #UCLdraw #OLYucldraw UEFA Champions League FC Bayern München Arsenal GNK Dinamo Zagreb

Posted by Olympiacos FC on 27. kolovoz 2015

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider