Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gol godine

VIDEO Pogledajte čudesni potez i gol napadača Arsenala: Emirates na nogama!

U 19. kolu Premierlige Arsenal je pobijedio Crystal Palace sa 2:0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjem susretu 19. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal je pobijedio Crystal Palace 2-0 probivši se na treće mjesto ljestvice Premiershipa. 

'Topnici' su rutinski odradili dvoboj igran prvog dana 2017. godine, a do pobjede su stigli postigavši po jedan pogodak u svakom poluvremenu.

Domaćin je poveo 17. minuti sjajnim pogotkom Olivera Girouda u 17. minuti. Alexis Sanchez je ubacio u kazneni prostor, a francuski napadač petom u trku zabio u gornji lijevi kut nemoćnog Waynea Hennesseyja. Premda je godina tek počela Giroudov potez bit će sasvim sigurno jedan od najljepših u 2017. 

U drugom poluvremenu pobjedu Arsenala potvrdio je Alex Iwobi u 56. minuti.

U ranije odigranom susretu Tottenham je na gostovanju pobijedio Watford 4-1. Gosti su pitanje pobjednika riješili već u prvom poluvremenu postigavši tri gola. Dva gola zabio je sjajni Harry Kane (27, 33), a jednog Dele Alli (41).

Bila je to stota Kaneova utakmica u elitnom razredu engleskog nogometa, a do sada je zabio 59 golova. Pobjedu londonskog sastava potvrdio je Alli svojim drugim golom u 46. minuti susreta.

Do kraja dvoboja domaćin je uspio tek zabiti utješni pogodak, a strijelac je bio bivši igrač Tottenhma Younes Kaboul u sudačkoj nadoknadi.

Na ljestvici vodi Chelsea sa 49 bodova, Liverpool je drugi sa 43 boda, a Arsenal se probio na treće mjesto sa 40 bodova. Bod manje imaju Tottenham i Manchester City.

U ponedjeljak se nastavlja 'ludi' engleski nogometni ritam, a na rasporedu je šest susreta 20. kola.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider