Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uobičajeno ili?

Poljud je prazan, ali oko stadiona je puno policije

Stadion Poljud uoči kvalifikacijske utakmice Hrvatska - Italija za EURO 2016. bio je prazan zbog kazne Uefe, a na tribinama su bili samo novinari, snimatelji, fotoreporteri, redari i članovi dviju sreprezentacija sa stručnim stožerima i igračima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oko stadiona primjetno je policijsko osiguranje, a u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj je rečeno kako je riječ o redovitom osiguranju kakvo se provodi za ovakve utakmice.

Na stadionu Poljud su došli i Luka Modrić koji zbog ozljede neće nastupiti, te Vedran Ćorluka koji zbog žutih kartona ne može nastupiti u ovoj utakmici. Uz predsjednika HNS-a Davora Šukera na stadionu je i župan splitsko-dalmatinski Zlatko Ževrnja odjeven u dres hrvatske reprezentacije.

Inače, u Splitu nisu organizirane fan zone za kolektivno praćenje ove utakmice putem video panoa. Prvobitno je bilo zamišljeno da će se u Splitu organizirati takve fan zone, ali zbog nesuglasja splitske Gradske uprave i Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) to se nije dogodilo.

U predvečernjim satima u splitskim kafićima i ugostiteljskim objektima primjetan je veći broj gostiju koji će u tim objektima gledati utakmicu Hrvatska - Italija.

Također, u predvečernjim satima u središtu Splita primjećeno je da šetači nose kockaste majice ili dresove hrvatske reprezentacije.

U poslijepodnevnim satima povremeno su se na splitskim ulicama mogli primjetiti automobili s istaknutim hrvatskim zastavama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider