Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rekao mu što očekuje

Oglasio se i Simeone: Hoće li Mandžo opravdati ova očekivanja?

Trener nogometaša Atletico Madrida Diego Simeone uvjeren je da će hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić postati važan igrač za aktualne španjolske prvake...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mandžukić je ovog tjedna i službeno kompletirao transfer iz Bayerna u Atletico Madrid potpisavši četverogodišnji ugovor, a u klub s Vicente Calderona je doveden kao zamjena za Diega Costu koji je otišao u Chelsea.

"Mario Mandžukić je važan igrač koji je posljednjih godina u Bayernu bio na sjajnoj razini. On je važan igrač za način na koji želimo igrati i morat ćemo naporno raditi s njim kako bismo izvukli ono najbolje što nam može dati", napisao je Diego Simeone u svojoj kolumni za Goal.com.

"Nadamo se da će nam donijeti svoju osobnost, svoj karakter i svoje golove, kako bismo nastavili graditi kompetitivnu momčad zajedno uz druge igrače. Nadajmo se da je on jedan u nizu Atleticovih sjajnih napadača", zaključio je argentinski trener.

Fernando Torres, Sergio Aguero, Diego Forlan, Diego Costa, David Villa - impresivan je popis udarnih napadača Atletica u posljednjih nekoliko godina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider