Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hajduk zaradio 2,5 milijuna eura

USKOK u Hajduku, Brbić: Sve je čisto kod transfera Vukušića u Pescaru

Predsjednik Hajduka Marin Brbić poslao je priopćenje zbog "informacija da je transfer Ante Vukušića iz Hajduka u Pescaru pod interesom organa kaznenog gonjenja". Transfer se dogodio 2012. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Transfer Ante Vukušića iz Hajduka u Pescaru napravljen je u skladu sa zakonom i poštujući ugovore koje je klub imao s igračem pri čemu su ispoštovane sve pravne procedure te je proveden uz pisanu suglasnost Nadzornog odbora HNK Hajduk.

HNK Hajduk je krenuo u realizaciju transfera Ante Vukušića u Pescaru jer se radilo o najpovoljnijoj ponudi za klub (druga ponuda bila je od Basela vrijedna 2 milijuna eura).

Hajduk je od transfera Ante Vukušića u Pescaru zaradio 2,5 milijuna eura neto što je bio ključan financijski dobitak da se klub spasi od stečaja.

Visina odštetnog zahtjeva koji je Hajduk uprihodio zasluga je odlučnosti u pregovorima klupskih čelnika, ali i sposobnosti posrednika koji su u pregovorima s Pescarom odštetni iznos podigli do maksimuma tržišne vrijednosti (jedina druga ponuda je bila na 2 milijuna eura od Basela)", stoji u priopćenju predsjednika Hajduka

Čitavo priopćenje pročitajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider