Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Vukovi' opet drugi

VIDEO Odlični Perišić zaslužan za dva gola u pobjedi Wolfsburga

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić odigrao je odličnu utakmicu za Wolfsburg koji je u susretu 32. kola njemačkog prvenstva kao gost sa 3-1 (2-0) svladao Paderborn...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Perišić je izravno asistirao za jedan, te bio najzaslužniji za još jedan pogodak svoje momčadi.

Perišić je u 25. minuti susreta preciznim centaršutom s lijevog krila pronašao Basa Dosta koji je potom glavom pogodio za vodstvo 'vukova' od 2-0, da bi u 82. minuti još jednom prodro po lijevoj strani i lijepo uposlio Arnolda čiji udarac je domaći vratar Kruse obranio, no lopta se odbila na nogu Dosta koji je bez problema pogodio za 3-0.

Odmah poslije tog pogotka, Perišić je u 83. minuti zamijenjen.

Inače, Wolfsburg je poveo golom Klosea u 18. minuti, a konačni rezultat postavio je Rupp u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Srđan Lakić igrao je za Paderborn od 65. minute.

Wolfsburg se s ova tri boda vratio na drugo mjesto ljestvice sa 65 bodova, dva više od treće Borussije iz Mönchengladbacha, a 11 manje od Bayerna koji je još ranije osigurao naslov prvaka. Paderborn je dva kola prije kraja u zoni ispadanja, pretposljednji sa 31 bodom, koliko ima i 16. Hannover 96, koji drži mjesto koje vodi u kvalifikacije za ostanak, te 15. Freiburg koji zauzima posljednje mjesto koje osigurava ostanak. Bod manje ima posljednji Stuttgart, a bod više 14. Hamburger Sv.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider