Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uoči Španjolske i Engleske

Odlična vijest za Dalića: Kramarić u velikoj formi, opet je zabio!

Poslijepodnevni program 11. kola Bundeslige donio je pet utakmica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 11. kolu Bundeslige novu odličnu partiju pružio je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić. Bio je među najzaslužnijima za tri boda koja je Hoffenheim osvojio protiv Augsburga, pobjedom od 2:1 na domaćem terenu.

U 65. minuti je zabio iz kontre za vodstvom Hoffenheima, nakon što ga je lijepo poslužio Joelinton.

Pet minuta kasnije Augsburg je izjednačio, strijelac je bio Alfred Finnbogason.

Do kraja su domaćini stalno napadali pokušavajući uzeti potpuni plijen. I uspjeli su u 83. minuti doći do pobjedničkog pogotka. Gradili su akciju oko šesnaesterca gostiju, da bi vratar Augsburga Andreas Luthe odbio šut upućen s 18 metara, ali natrčao je Reiss Nelson i poentirao za veliko slavlje.

Ovakvo Kramarićevo izdanje, kao i ono u Ligi prvaka protiv Lyona, sjajna je vijest za izbornika Zlatka Dalića uoči nadolazećeg finiša Lige nacija. U četvrtak na Maksimiru igraju Hrvatska i Španjolska, a potom u nedjelju na Wembleyju je sraz s Englezima.

U preostalim poslijedpodnevnim susretima 11. kola Bundeslige Fortuna Dusseldorf je sa 4:1 sredila Herthu dok su pobjede u gostima ostvarili Mainz (3:1 protiv Freiburga), Stuttgart s 2:0 kod Nurnberga i Borussia Monchengladbach koja je s 3:1 slavila kod Werder Bremena.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider