Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slaven bolji od Zagreba

Odlična uvertira uoči dolaska Slovana: Hajduk 'tricom' riješio Osijek

Nogometaši Hajduka na najbolji su mogući način odradili uvertiru prije ključne utakmice ovog dijela sezone - uzvrata posljednjeg pretkola Europa lige protiv Slovana iz Libereca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je na Poljudu pred 8000 gledatelja slavio protiv Osijeka s uvjerljivih 3:0, iako je na semaforu do pred sami kraj stajalo 1:0. Hajduk je u radno vodstvo u 19. minuti doveo Maloku, koji je odlično pogodio s vrha šesnaesterca.

Pogodaka nije bilo do 87. minute, a onda je Balić pronašao glavu Caktaša, koji pogađa za 2:0. Pobjedu je potvrdio Bencun u drugoj minuti sudačke nadokande, nakon što ga je još jednom proigrao Balić.

Hajduk je ovom pobjedom skočio već na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice, te ima samo tri boda manje od vodećeg Dinama. Osijek je pak ostao pretposljednji s dva boda više od posljednjeplasiranog Zagreba.

U drugom susretu dana Slaven Belupo je u Koprivnici pobijedio Zagreb 2-1. Strijelci za koprivnečku momčad bili su Gregurina i Ejupi u prvom poluvremenu, dok je poraz Zagreba ublažio Medić u kasnoj fazi sudačke nadokande.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider