Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo se rijetko događa

Nesvakidašnji potez navijača Liverpoola: Sve za otkaz Rodgersu

Liverpoolov početak sezone više ne izgleda tako bajno.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool je u prva tri kola Premierlige upisao dvije pobjede i remizirao u gostima kod Arsenala sačuvavši svoju mrežu netaknutom u sve te tri utakmice. Tih sedam bodova bio je odličan start Redsa u novu sezonu kojeg su pokvarili u zadnja dva kola.

Prvo su prije reprezentativne stanke doživjeli teški nokaut na Anfieldu od Bilićevog West Hama (0:3), a tri gola inkasirali su i ove subote u derbiju s Unitedom na Old Traffordu zbog čega se kod dijela navijača ponovno pojavio bunt protiv menadžera Brendana Rodgersa.

Jedan od njih otišao je toliko daleko da je otvorio stranicu preko koje će primati donacije, a sve u cilju prikupljanja 10 milijuna eura što je iznos kojeg Liverpool mora isplatiti Rodgersu u slučaju otkaza. Otkako je pokrenuo akciju prikupljanja pa do trenutka objave ovog teksta uspio je skupiti 5 eura (akciju možete poduprijeti OVDJE).

Inače, Brendan Rodgers ima ugovor s Liverpoolom do 30. lipnja 2018. i teško je očekivati da bi podnio ostavku. Čak i ako Redsi nastave u gubitničkom ritmu, realnije je očekivati da će Rodgers pričekati otkaz kako bi se utješio s 10 milijuna eura otpremnine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider