Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pila naopako?

'Očajni' i razočarani Wenger: Okrećemo se Premierligi!

Trener Arsenala Arsene Wenger je nakon uvjerljivog 5-1 poraza od Bayerna u Münchenu bio razočaran izvedbom svojih igrača i istaknuo da se momčad sada više mora usredotočiti na englesko prvenstvo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arsenalu ostaju izgledi za plasman u osminu finala Lige prvaka, ali im se moraju poklopiti još neki rezultati. Moraju slaviti u preostale dvije utakmice, protiv Dinama u Londonu i s dva razlike protiv Olympiakosa u Pireju u posljednjem kolu, i nadati se da će u 5. kolu Bayern odraditi posao protiv Grka i slaviti na Allianz Areni.

VIDEO Monstruozni Bayern demolirao Arsenal, golčina Alabe!

Dinamov trener Zoran Mamić je nakon poraza u Pireju poželio da se Arsenal više okrene obvezama u domaćem prvenstvu, što bi moglo ići na ruku Dinamu u borbi za treće mjesto koje donosi plasman u Europsku ligu. Čini se da će želje Dinamova trenera biti ispunjene, sudeći po izjavi Arsenea Wengera nakon poraza od Bayerna.

"Situacija je prilično jednostavna. Još uvijek imamo male izglede plasirati se u nokaut fazu, ali sad se moramo koncentrirati na Premierligu", izjavio je Wenger.

Svakom malo boljem poznavatelju nogometa jasno je da francuski stručnjak ne vjeruje u ovu svoju rečenicu, jer Arsenal ima sasvim solidne izglede za plasman dalje. Bayern u 5. kolu mora slaviti protiv Olympiakosa da bi osigurao prvo mjesto u skupini, a svi su u srijedu navečer mogli vidjeti pravo lice Bavaraca. Ako ponovno samo približno takvu izvedbu Olympiakos lako pada. Onda je sve u rukama Arsenala koji mora dokazati da je poraz od Grka na Emiratesu bio samo loš dan.

No, prije toga mora pobijediti Dinamo koji je odradio još jednu dobru utakmicu, ali je ponovno ta igra nije bila nagrađena pozitivnim rezultatom

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider