Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
razmišlja o tužbi

Objavljena snimka u cijelosti: Sky Sports otkrio kako je Mourinho vrijeđao Evu Carneiro

Ovog je četvrtka u javnost isplivala snimka cijelog 'okršaja' Josea Mourinha i njegove fiozioterapeutkinje Eve Carneiro...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mourinho i Carneiro pune naslovnice britanskih i svjetskih medija posljednjih pet dana, odnosno otkako je ona, zajedno sa svojim asistentom, utrčala na travnjak u završnici utakmice protiv Swanseaja (2:2) kako bi pomogla Edenu Hazardu. Mourinho je na to poludio jer je to značilo da Hazard mora izaći izvan travnjaka kako bi mu se ukazala pomoć, a Chelsea je u tom trenutku već imao igrača manje zbog crvenog kartona.

Nakon što su Carneiro i njezin pomoćnik sanirali Hazarda vraćali su se prema Chelseajevoj klupi, gdje ih je dočekao ogorčeni Portugalac. Na snimci se vidi da je istresao svoje frustracije na njih dvoje, te da su mu u jednom trenutku čak 'zablurali' usta jer je očito u naletu ljutnje Evi izrekao nekoliko prostota.

Sky Sports tvrdi da je Mourinho vrijeđao Carneiro uvredama poput 'kćeri od kurve'.

Carneiro mu nije ostala dužna, te mu je na svaku njegovu rečenicu odgovorila, dok je njezin pomoćnik šutio.

Posljedica tog sukoba, koji se gotovo sigurno nastavio i u svlačionici nakon susreta, bio je udaljavanje Eve Carneiro iz prve momčadi, kako s utakmica, tako i s treninga.

Britanski mediji prenose da Carneiro čak razmišlja o tužbi protiv Mourinha, koji se navodno nema namjeru ispričati. Portugalac je izazvao bijes mnogih klupskih simpatizera, pa čak i predsjednika Romana Abramoviča, te nekih igrača iz momčadi.

Engleska javnost gotovo je jednoglasno na strani Chelseajeve fizioterapeutkinje i traži se javna isprika Mourinha.

Kako će se u konačnici završiti ova cijela 'sapunica' vidjet ćemo već za par dana kada Chelsea gostuje kod Manchester Cityja. Bit će zanimljivo vidjeti tko će biti glavni fizioterapeut londonskim 'bluzama' na tom susretu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider