Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zbilja čudno

Objavili da jedan od najboljih vratara SP-a ide u – Bayern?!

Potpredsjednik španjolskog nogometnog prvoligaša Levantea potvrdio je da kostarikanski vratar Keylor Navas napušta klub, te prelazi u redove minhenskog Bayerna...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Keylor Navas (27) imao je sjajnu sezonu Levanteu i svojim je obranama zadivio sve one koji prate Primeru. Dodatno se proslavio na tekućem Svjetskom prvenstvu u Brazilu, gdje je u pet odigranih utakmica samo dva puta kapitulirao i to jednom nakon kaznenog udarca.

NAJNOVIJE VIJESTI O NOGOMETNIM TRANSFERIMA 2014

Kostarika je svoj nastup završila u četvrtfinalu, gdje ju je nakon bolje izvođenja jedanaesteraca izbacila Nizozemska. Navas je zaokupio pažnju europskih velikana sjajnim intervencijama, a čini se da je najkonkretniji i najbrži bio minhenski Bayern.

''Odlazi u jednu od najboljim momčadi u Europi, gdje će se za mjesto prvog vratara boriti s Manuelom Neuerom. Jako sam sretan zbog njega jer je to zaslužio i kao nogometaš i kao osoba'', rekao je potpredsjednik Levantea Tomas Perez.

Službena potvrda Bayerna da je transfer realiziran se i dalje čeka, a ova je vijest iznenadila nogometne zaljubljenike. Zašto bi Navas, koji je jedan od najbolji vratara svijeta, pristao sjediti na klupi…(I.Š./TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider