Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šahtarova škola

Novi Ukrajinac potpisao za Hajduk: 'Došao sam u veliki klub'

Hajduk je na dan kada u Splitu gostuje Italija u utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine potpisao ugovor s 24-godišnjim Maksimom Bilijem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Riječ je o ukrajinskom nogometašu koji igra na poziciji stopera, a dosada je bio igrač Zorje iz Luganjska, koji se nalazi u gradu u zaraćenom dijelu Ukrajine.

Maksim Bilij rođen je 21. lipnja 1990. godine, visok je 187 centimetara, obrambeni igrač koji je prošao omladinsku školu Šahtara, a igrao je u mladim selekcijama Ukrajine. Hajduk je s Bilijem potpisao ugovor do ljeta 2017. godine.

"Jako sam sretan zbog dolaska u Hajduk, a Split me oduševio već na prvi pogled. Imam veliku želju i ambiciju da se dokažem u Hajduku. Sve znam o klubu i o navijačima. Informirao sam se preko interneta, a prvi utisci su ovdje sjajni. Jedva čekam početi raditi i trenirati s momčadi. Znam da sam došao u veliki klub i da su zahtjevi visoki, ali vjerujem u sebe i želim se dokazati kao pravo pojačanje", najavio je Bilij nakon što je prošao medicinske testove i potpisao ugovor s Hajdukom.

Drugi je to Ukrajinac koji je stigao u redove Hajduka. Podsjetimo, prije njega za splitski je klub potpisao Artem Radčenko, mladi krilni napadač koji je stigao iz Metalista 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider