Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zatrovana atmosfera

Novi udar huligana na igrače Hajduka: Saidu izgrebali auto i probušili sve četiri gume!

Po završetku utakmice s Osijekom na parkingu poljudskog stadiona oštećen je automobil u vlasništvu Ganca s talijanskom putovnicom.

Poslije utakmice 35. kola HNL-a Hajduk - Osijek ponovno su se na meti huligana našli nogometaši Hajduka. Ovaj put ne oni osobno već je izgreban automobil u vlasništvu Ahmeda Saida Saida.

Nepoznati počinitelj (ili više njih) oštrim predmetom su na više mjesta izgrebali karoseriju i probušili sve četiri gume.

Said je slučaj prijavio policiji i nadležnima u klubu.

"Ne znam zašto su mene uzeli na zub jer kad god dobijem priliku dajem sve od sebe. Ako sam ja problem i nisam dovoljno dobar za Hajduk, to se može riješiti bez ikakvih problema", povjerio se Said prijateljima, prenose 24 sata.

Sve je počelo od promašenog penala protiv Evertona

Upravo je Said bio meta huligana nakon nedavnog derbija Hajduk - Dinamo. Tada mu je grupa mladića u centru grada počela predbacivati na lošoj igri i nezalaganju, a u njegovu obranu stao je Marko Futacs koji je uslijed kraće prepirke i naguravanja dobio udarac nogom u glavu.

Mnogi navijači Hajduka Saidu ne mogu oprostiti to što je doslovno oteo loptu suigračima i promašio penal u utakmici protiv Evertona. Kod dobrog dijela navijača tada je Ganac s talijanskom putovnicom dobio palac dolje, ali nije bilo nikakvih napada na njega, da bi sada u manje od mjesec dana prvo on bio verbalno napadnut, a zatim i oštećen njegov automobil.

Ugovor traje još više od dvije godine

Said je u Hajduk stigao u ljeto 2016. godine kao jedna od prvih akvizicija sportskog direktora Marija Branca. Potpisao je tada ugovor na 1 + 3 godine, a Hajduk je nakon prve sezone imao mogućnost da ugovor jednostrano raskine ili da aktivira produženje. Imao je Said solidnih izdanja u toj premijernoj sezoni pa se Hajduk odlučio za drugu opciju.

Tako je Said dobio ugovor do 30. lipnja 2020. godine. Ugovor kojeg neće baš biti tako lako raskinuti...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider