Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na korak od realizacije

Novi transferi na pomolu: Napadač Spursa u Milan, a branič Cityja u Schalke?

Napadač engleskog premierligaša Tottenhama Španjolac Robert Soldado (29) korak je do prelaska u redove talijanskog prvoligaša Milana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čelnici 'Spursa' i 'Rossonera' sastali su se u ponedjeljak u Londonu i prema informacijama koje stižu s White Hart Lanea transfer je blizu realizacije.

Soldado je stigao u Tottenham 2013. iz Valencije za 30 milijuna eura, no nije opravdao očekivanja. U 55 nastupa postigao je 15 golova, a ove sezone osuđen je na mrvice. Igrao je i za Getafe, Osasunu i Real Madrid. Za španjolsku reprezentaciju je odigrao 12 susreta i zabio sedam golova.

S druge strane, srpski reprezentativni stoper Matija Nastasić (21), koji je član Manchester Cityja, trebao bi u zimskom prijelanom roku potpisati za Schalke, a vrijednost transfera procjenjuje se na 21 milijun eura, objavili su u ponedjeljak njemački mediji.

Nastasić je iz Fiorentine 2012. godine prešao u Manchester City i u prvoj sezoni imao je veliku minutažu. Prošle sezone imao je problema sa ozljedom, a ove je odigrao samo jedan susret u Liga kupu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider