Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
huliganski obračuni

Novi sukob Hrvata i Srba na Malti: Tri ozlijeđena, jedan opečen od baklje

Mediji na Malti javljaju kako je u La Valletti došlo do novog okršaja hrvatskih navijača i Srba koji žive u toj otočnoj zemlji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon pobjede Hrvatske i plasmana na Euro ipak je došlo do novog okršaja na Malti. Baš kao i noć prije, potukli su se hrvatski navijači odnosno huligani iz njihovih redova te lokalni Srbi na privremenom radu, pretpostavlja se članovi navijačke skupine Grobari, od kojih neki rade u klubovima na Malti kao redari.

Malteški mediji javljaju kako je u sukobu kraj hotela u zaljevu Sv. Georgea ozlijeđeno troje sudionika incidenta. Navodi se kako se radi o stranim državljanima, ali nije precizirano iz koje su zemlje. U sukobu je zapaljena i jedna bengalka, a sve se dogodilo oko 23.30 . Jedan je sudionik ozlijeđen bakljom, jedan ima frakture, a ozljede trećeg stradalog nisu poznate.

Hrvatski navijači stigli su na Maltu, po pisanju tamošnjih medija, u velikom broju. Iako za to nema potvrde, tamošnji su mediji navodili brojku od skoro 400 navijača. No, izvori iz Hrvatske govore o puno manjem broju pristiglih na Maltu. Na utakmicu nisu mogli, ali su putem društvenih mreža uspjeli u javnost poslati poruke protiv HNS-a i Mamića.

U međuvremenu su se pojavile i nove snimke incidenta ispred jednog striptiz kluba koji se dogodio noć uoči utakmice. Manja skupina hrvatskih navijača sukobila se s redarima iz spomenutog bara, ali i ostalih klubova u ulici poznatoj po noćnom životu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider