Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliko pojačanje iz Chelseaja

Novi sjajan ulov 'Stare dame', ni Roma nije mirovala

Aktualni talijanski nogometni prvak Juventus pojačao je redove angažiravši kolumbijskog reprezentativca Juana Cuadrada (27) koji je u Torino stigao na posudbu iz Chelseaja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cuadrado je posuđen 'Staroj dami' do konca ove sezone, a potom će Juve moći u potpunosti otkupiti njegov ugovor.

Kolumbijac je postao član Chelseaja u siječnju ove godine stigavši iz Fiorentine za 30 milijuna eura. Međutim, nije se snašao na Otoku i upisao je tek 15 nastupa u dresu 'Bluesa'. Menadžer Chelsea Jose Mourinho jasno je pokazao kako na njega ne računa niti u ovoj sezoni i Cuadrado je prihvatio poziv talijanskog prvaka. Juve će biti njegov četvrti talijanski klub nakon što je igrao za Udinese (2009-12), Lecce (2011-12) i Fiorentinu (2012-15).

"Juventus je veliki klub, jedan od najvećih u Europi i sretan sam što ću karijeru nastaviti u nogometnoj instituciji," kazao je Kolumbijac..

Svoje redove je pojačao i talijanski doprvak Roma koja je iz PSG-a na jednogodišnju posudbu dovela braniča Lucasa Dignea (22). Roma će na koncu sezone moći otkupiti ugovor francuskog reprezentativca za 16 milijuna eura. Digne će na Olimpicu surađivati s Rudijem Garcijom koji ga je otkrio u Lilleu i gurnu u prvu momčad.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider