Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gotova priča

Novi izbornik Hrvatske: Čačić potvrdio da slaže popis!

Na press-konferenciji nakon utakmice sa Splitom trener Lokomotive Ante Čačić praktički je potvrdio da napušta klupu Lokomotive i preuzima hrvatsku reprezentaciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Nemam službenu potvrdu, ali prema onom što ovih dana pišu mediji, sve je jasno. Jučer sam dobio saznanje da sam ostao jedini kandidat za izborničku poziciju“, kazao je Čačić nakon što je pobijedio Zorana Vulića koji je navodno bio jedan od najozbiljnijih njegovih protukandidata.

Hoće li HDZ izgubiti izbore zbog postavljanja Ante Čačića za novog izbornika?

„Drago mi je da smo pobijedili u mojoj zadnjoj utakmici na klupi Lokomotive. Već sam se oprostio od igrača odvevši ih u subotu na večeru, a večeras ću ih odvesti na piće“, kazao je Čačić.

Sjednica Izvršnog odbora HNS na rasporedu je u ponedjeljak u 12 sati, a javna obznana imena novog izbornika dogodit će se dva sata kasnije na press-konferenciji u sjedištu Saveza. Čačić nema službenu potvrdu, ali svejedno kalkulira s popisom imena reprezentativaca za sljedeće akcije.

„Popis će biti složen na vrijeme, ima vremena do ponoći, a utorak će biti presica gdje ćete dobiti sve detalje“, otkrio je Čačić i zaključio:

„Naravno da je to kruna moje karijere. Kome ne bi bila?“
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider