Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači će biti oduševljeni

FOTO Procurili novi dresovi Reala i Barce: Sjećanje na Ronaldinha...

Procurili su u javnost novi dresovi Real Madrida i Barcelone za sljedeću sezonu.

Kako to obično biva, prije službene objave procurili su u javnost novi dresovi Real Madrida i Barcelone za sljedeću sezonu.

Prvi dres Reala bit će u klasičnom izdanju, čisto bijeli s rubovima na rukavima i sponzorskim natpisom u grimiznoj kraljevskoj boji. Rezervni dres bit će klasično purpurni s bijelim sponzorskim natpisima.

Barcelona se također odlučila za klasično izdanje, ali prvi put nakon deset godina bez sponzorskih natpisa, barem u prvoj seriji dresova. Razlog je taj što Barca još nije uglavila dogovor s novim sponzorom. Katalonci nisu zadovoljni ponudom trenutačnog sponzora Qatar Airwaysa, a Katarani ne pristaju na zahtjeve Barcelone, pa su pregovori došli u pat poziciju.

U Nikeu očekuje da će se novi dres jako dobro prodavati, posebice u Španjolskoj gdje ljubitelji nogometa tradicionalno najviše cijene dresove bez reklama. Osim toga, taj dres će izaći limitiranoj seriji, budući da se očekuje kako će Barca tijekom ljeta ili početkom sezone sklopiti dogovor s novim sponzorom.

Barca je posljednji put nosila dres bez sponzorskog natpisa u sezoni 2005/06. Te je sezone osvojila svoj drugi naslov prvaka Europe pod vodstvom trenera Franka Rijkaarda, a u igračkoj režiji brazilskog virtuoza Ronaldinha. Iste sezone Barca je bila i prvak Španjolske, osamnaesti put u povijesti. Bila je to njezina druga dvostruka kruna u povijesti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider