Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
realno, teško

Novi dan, novi zaokret u priči oko Halilovića: Na meti njemačkog velikana

Situacija oko hrvatskog reprezentativca Barcelone Alena Halilovića mijenja se iz dana u dan...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je u srijedu katalonski dnevnik Sport objavio vijest da je sve dogovoreno s njemačkim Bundesligašem HSV-om naših Ivice Olića i Ive Iličevića, ovog četvrtka drugi katalonski dnevnik list Mundo Deportivo objavio je ime novog zainteresiranog kluba.

Riječ je o njemačkom velikanu Borussiji Dortmund. Međutim, to će biti uistinu teško ostvarivo jer Barcelona ostaje kod svojih uvjeta kada je Halilović u pitanju, a oni glase:

"Alen može ići na jednogodišnju posudbu, bez prava prvokupa, i klub mora uvjetovati da će igrati dogovoreni broj minuta u sezoni kako bi stekao iskustvo i napredovao u igri".

Borussia je momčad koja u svom veznom redu ima veliki broj kvalitetnih igrača poput Kevina Kampla, Shinjija Kagawe, Henriha Mhitarjana, Ilkaya Gündogana, Nurija Sahina, Svena Bendera, Kevina Grosskreutza, Juliusa Hofmanna... Ne igraju svi igrači na poziciji našeg reprezentativca (ofenzivni vezni), ali riječ je o momčadi koja je krcata veznjacima i neiskusni Halilović bi se uistinu teško nametnuo treneru Thomasu Tüchelu kao igrač za udarnu postavu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider