Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Puno problema

Nove nevolje za Inter: Klub suspendirao zločestog dečka Serie A

Nerazzurri žele što prije zaboraviti posljednjih mjesec dana...

Inter (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Vodstvo talijanskog nogometnog velikana Intera suspendiralo je Belgijanca Radju Nainggolana (30) zbog nediscipline.

U klubu nisu pojasnili zašto je belgijski veznjak suspendiran, međutim talijanski mediji navode kako je zakasnio na trening, a navodno je to učinio nekoliko puta ovoga mjeseca.

"Klub može potvrditi da je Radja Nainggolan privremeno suspendiran od nogometnih aktivnosti", poručili su iz Intera.

Ovo je samo nastavak loših vijesti koje su pogodile Nainggolana posljednjih dana. Početkom ovog tjedna bio je meta pljačkaša koji su ga falsificiranim čekovima oštetili za oko 150.000 eura.

Nainggolanu je 2014. godine provaljeno u automobil, a dvije godine kasnije lopovi su mu provalili u kuću i ukrali oko 200.000 eura vrijedne predmete.

Belgijanac je u Inter stigao prošlog ljeta iz Rome za 38 milijuna eura, a do sada je u 14 nastupa zabio tri gola.

Katastrofalnih mjesec dana, Spallettiju prijeti otkaz

Ovom suspenzijom Nainggolana na neki način je zaokruženo Interovih katastrofalnih mjesec dana. Sinoć nisu uspjeli pobijediti najlošiji sastav Serie A iako su pogotkom Ivana Perišića vodili sve do sudačke nadoknade, a u zadnja četiri prvenstvena susreta samo su jednom osvojili sva tri boda. S takvim učinkom ne samo da su debelo zaostali za aktualnim prvakom i liderom Juventusom, već su i na -8 u odnosu na drugoplasirani Napoli.

I na sve to se nadovezalo ispadanje iz Lige prvaka, gdje su za prolaz skupine "samo" morali pobijediti PSV na svom terenu u posljednjem kolu. Nisu uspjeli, završili su na trećem mjestu i nastavit će euro-sezonu u Europskoj ligi, a treneru Lucianu Spallettiju sve se više trese stolica.

Radja Nainggolan (Foto: AFP) Radja Nainggolan (Foto: AFP) (Foto: Afp)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider