Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bilićeva era

Nove nevolje u West Hamu: Kapetan napustio momčad

Problemi su postali svakodnevnica za bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije Slavena Bilića, danas menadžera West Hama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sezona je počela obećavajuće za Bilića i West Ham 2:0 gostujućom pobjedom kod Arsenala. No nakon toga su uslijedila dva prvenstvena poraza, privatni problemi s ponajboljim igračem u momčadi Sakhom, a najnoviji udarac Biliću zadao je Kevin Nolan, 33-godišnji kapetan.

Nolan je nakon četiri sezone provedene u West Hamu odlučio sporazumno raskinuti ugovor, jer je izgubio mjesto u prvoj momčadi kod našeg stratega.

"West Ham želi zahvaliti Kevinu na njegovom doprinosu u posljednje četiri sezone i želi mu sve najbolje u budućnosti, na i izvan travnjaka", stoji na profilu društvenih mreža londonskog kluba.

"Želim se zahvaliti Kevinu u ime kluba, jer je bio veliki kapetan i veliki profesionalac. Želim mu svako dobro u nastavku karijere", rekao je bilić na konferenciji za novinare.

Nolan je u West Ham stigao 2011. godine, te je kapetanski predvodio 'čekićare' do promocije u najviši rang engleskog nogometa već u prvoj sezoni. Bio je najbolji strijelac momčadi u dvije sezone (2012/2013, 2013/2014), te je kroz četiri sezone u klubu postao jedan od miljenika kod navijača.

"Uživao sam u West Hamu i sa sobom odnosim lijepe uspomene. Veselim se novom izazovu i igranju za novi klub", rekao je Nolan.

Ime tog kluba nije poznato, no pretpostavlja se da će ostati u Engleskoj. Nolan je za West Ham odradio 157 utakmica, te je sveukupno postigao 31 pogodak.

Kevin Nolan je drugi stariji igrač koji je zbog neslaganja s Bilićem ostao bez prve momčadi. Podsjetimo, početkom kolovoza Morgan Amalfitano je udaljen iz prve momčadi jer je otvoreno govorio o svom statusu s kojim nije bio zadovoljan. Bilić ga je poslao 'na hlađenje' u momčad do 21 godine, no za očekivati je da bi ubrzo mogao napustiti klub.

Recimo i da West Ham u idućem kolu očekuje teško gostovanje na Anfieldu kod Liverpoola, koji u dosadašnja tri kola još nije primio pogodak! Da stvar bude gora, u tom susretu Bilić sigurno neće moći računati na trojicu od četiri napadača koja ima na raspolaganju. Zarate i Valencia su se nedavno ozljedili, dok je Carroll aut već jedan duži period vremena. Jedini napadač kojeg ima na raspolaganju je Sakho, međutim on je završio u pritvoru jer je navodno fizički zlostavljao svoju djevojku koja se nalazi u drugom stanju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider