Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Simeone danas odlučuje

Nove kritike i zapanjujući podatak o formi Mandžukića

Mario Mandžukić vratio se u početni sastav Atletica, ali nije bio jedan od zapaženijih na terenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Atletico je u subotu slavio na gostovanju u Cordobi s 2:0 golovima Griezmanna i Saula. Mario Mandžukić je opet krenuo od prve minute, no nakon sat vremena Diego Simeone je umjesto njega uveo Fernanda Torresa.

AS piše kako Mandžukić opet nije bio na razini koja se od njega očekuje. Nove kritike stižu zbog pomalo nevjerojatnog podatka koji glasi – Mandžo iz igre nije zapucao u gol još od 15. veljače i utakmice kod Celte. Čudno zvuči jer u međuvremenu je Hrvat zabio Almeriji, ali iz 11-erca pa se to nije brojalo. U toj je utakmici i dva put asistirao Griezmannu.

No, onda dolazi ono loše razdoblje za Atletico u kojem su krenule i priče o neslaganju našeg reprezentativca i trenera. Nadovezala se na to i suspenzija zbog žutih kartona pa i ozljeda zbog koje ga nije bilo na posljednjoj utakmici.

Mandžukić je protiv Celte prije skoro dva mjeseca imao tri udarca prema golu. Od tada, ili nije ni pokušavao ili su mu udarci blokirani od obrambenih igrača. To novinar AS-a proglašava alarmantnim podatkom.

Tko će igrati u prvih 11 sutra protiv Real Sociedada Simeone će odlučiti nakon današnjeg treninga. Ukoliko Hrvat opet bude izgledao indisponirano kao u Cordobi, piše AS, utakmicu bi vrlo lako mogao započeti Torres.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider