Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova pobjeda Intera

VIDEO Kakvi golovi i potezi: Pogledajte čudesni pothvat igrača Napolija

Čak osam golova vidjeli smo u Napulju, a domaćini su slavili sa 5-3, s tim da je veznjak Napolija Dries Mertens zabio čak četiri gola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Intera ostvarili su drugu pobjedu u nizu svladavši u nedjelju u 17. kolu Serie A Sassuolo sa 1-0 uz dobre partije Marcela Brozovića i Ivana Perišića, koji su odigrali cijelu utakmicu.

U prethodnom kolu Marcelo Brozović postigao je oba pogotka za pobjedu 2-0 protiv Genoe, a sada je strijelac bio Antonio Candreva (47).

I ovaj puta je Brozović u više navrata okušao svoj udarac, ali bez rezultata. No, Ivan Perišić je imao nekoliko lijepih prigoda, a prvu u 35. minuti, ali je vratar Consigli bio na mjestu. U 88. i 90. minuti Brozović ga je dobro uposlio, ali je Perišićeve udarce opet zaustavio golman Sassuola.

Čak osam golova vidjeli smo u Napulju, a domaćini su slavili sa 5-3, s tim da je igrač Napolija Dries Mertens zabio čak četiri gola (13, 18-PEN, 22, 80).

Napoli se sa 34 boda probio na treće mjesto, ima bod manje od drugoplasirane Rome, a hrvatski nogometaši Ivan Strinić i Marko Rog ostali su na klupi za pričuve Napolija.

Cyril Thereau zabio je oba pogotka (43, 61) u pobjedi Udinesea 2-0 protiv Crotonea, a Stipe Perica i Andrija Balić utakmicu su gledali sa klupe Udinesea.

Dan ranije u derbiju kola Juventus je u Torinu pobijedio Romu s 1-0 golom Higuaina u 14. minuti, a Marijo Mandžukić je odigrao cijelu utakmicu za Juve.

Večeras se sastaju Genoa - Palermo, te Lazio - Fiorentina.

REZULTATI:

Pescara 0
Bologna 3 Adam Masina 7, Blerim Dzemaili 41, Ladislav Krejci 57pen
- - -
Chievo Verona 2 Riccardo Meggiorini 9, Sergio Pellissier 41pen
Sampdoria 1 Patrik Schick 90+3
- - -
Napoli 5 Dries Mertens 13, 18pen, 22, 80, Vlad Chiriches 70
Torino 3 Andrea Belotti 58, Luca Rossettini 76, Iago Falque 84pen
- - -
Udinese 2 Cyril Thereau 43,61
Crotone 0
- - -
Sassuolo 0
Inter Milan 1 Antonio Candreva 47

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider