Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
igrači odlučni

Petev otkrio kako Dinamo namjerava do prvih bodova u Ligi prvaka

Nogometaše Dinama u srijedu očekuje novi pokušaj upisivanja prvog gola i prvog boda u ovosezonskom izdanju Lige prvaka...

Dinamo je danas otputovao prema Sevilli gdje ih u srijedu očekuje utakmica 4. kola Lige prvaka. Modri su u zagrebačkoj zračnoj luci iznijeli svoja očekivanja od utakmice.

"Mi uvijek biramo taktiku razmišljajući kakva momčad igra protiv nas. Znamo svi kakva je Sevilla, naš se taktički plan sutra neće bitno razlikovati od onog s maksimirske utakmice protiv Seville. Ne možemo si dozvoliti protiv takvog suparnika igrati drugačije. Ali, htio bih da igramo ipak s malo više samopouzdanja", rekao je trener Dinama Ivajlo Petev, dok je Domagoj Pavičić dodao:

"Znamo svi što je Sevilla i gdje idemo. Imaju kvalitetne i vrhunske igrače. Vrhunska su ekipa i neće biti lako. Mi idemo dati sve od sebe, ništa nije nemoguće. Idemo probati izvući pozitivan rezultat. Imamo težak ritam utakmica svakih par dana, ali vjerujemo u sebe i nećemo se lako predati".

Bočni igrač Petar Stojanović je poručio:

"Sevilla je odlična momčad, imaju kvalitetu, opasni su. Neće nam biti lako, ali nećemo se predati i moramo dati sve od sebe. Idemo probati napraviti dobar rezultat, sigurno neće biti lako jer Sevilla osim kvalitete koju ima igra pred svojim navijačima, ali nadamo se i vjerujemo da možemo odigrati jednu dobru utakmicu".

Dinamo je u prva tri kola upisao isto toliko poraza i pritom nije postigao nijedan pogodak. Modri su gubili 3:0 od Lyona, 4:0 od Juventusa i 1:0 protiv Seville.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider