Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zakleti Demon

Nogometaš Istre prosvjedovao s navijačima: Uhićen nakon naguravanja s policijom!

U Puli je u petak bilo sadržajnije poslije utakmice negoli na samom susretu Istra 1961 - Cibalia.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oko Istre 1961 i njezine vlasničke strukture i dalje vlada neizvjesnost. Nad klubom vlada more upitnika, a najvažniji je vezan uz njegovu dugoročnu budućnost koja iz ove perspektive izgleda prilično crno.

Grupacija Round Midnight Investments, predvođena Michaelom Gloverom, digla je ruke od Istre i nestala s Aldo Drosine. U međuvremenu, propalo je nekoliko pokušaja zainteresiranih investitora da uđu u klub.

Igrači u izjavama za medije, uz to što im plaće kasne i po nekoliko mjeseci, više ne kriju niti da je upitno hoće li klub uspjeti skupiti novac za otići na određeno gostovanje u sklopu HNL-a.

Jedna velika neizvjesnost odavno je obuzela sve kojima je Istra pri srcu, a ponajviše njihovu navijačku skupinu Demone.

Oni su nezadovoljni načinom na koji se u ovom prijelaznom razdobolju, između Glovera i dolaska novog vlasnika, ponaša Grad Pula. Tim povodom, nakon utakmice s Cibalijom u petak, Demoni su se ulicama Pule zaputili do gradske palače, i piše Regional Express, prosvjedovali protiv gradske uprave.

Putem su palili baklje i bacali petarde, ali problema nije bilo sve dok, u trenutku kad su htjeli krenuti prema Areni, nije došlo do naguravanja s policajcima.

Prenoćio u policiji

Tada je policija reagirala upotrebom sile i uhitila nekoliko navijača, među kojima i Istrina nogometaša Zgrablića. I on je bio jedan od onih nad kojima se su primijenjena sredstva prisile te je odveden u policijsku postaju u kojoj je i prenoćio u noći s petka na subotu. Priveden je pod sumnjom da je napao službenu osobu.

Zgrablić je inače u navijačkim krugovima poznat kao pripadnik Demona s kojima je često, kad god je mogao, išao i na domaće i na gostujuće utakmice Istre.

Ove se zime nakon četiri i pol godine vratio u matični klub kako bi mu u izrazito teškom trenutku pomogao da izbjegne ispadanje.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider