Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Noćna mora Maradone: Argentina bez SP-a 2010.?

Reprezentacija Argentine nalazi se u jako teškoj poziciji: ako nastave gubiti, Maradonini izabranici mogli bi ostati bez nastupa na SP-u...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Maradonin dolazak na kormilo Argentine izazvalo je dosta publiciteta, ali nije mnogo toga dobroga donijelo Gaučosima. Reprezentacija igra slabo, pogotovo u južnoameričkim kvalifikacijama i prijeti joj neodlazak na SP u Južnoj Africi 2010. godine.

>> VIDEO: Brazil posramio Maradonu usred Argentine

Nakon poraza kod kuće od Brazila, Argentinci u srijedu idu na noge Paragvaju. S obzirom da imaju tek dva boda više od Ekvadora i Kolumbije, u slučaju poraza mogli bi se naći na šestom mjestu dva kola prije kraja, koje ne vodi ni u dodatne kvalifikacije.

Maradona je pod žestokim kritikama argentinske javnosti. Traži se njegova ostavka.

'Maradona nema pojma ni o čemu. On je neupotrebljiv, trebao bi spakirati kofere i otići. Argentina je katastrofa,' izjavio je Jose Sanfillipo, legenda Boca Juniorsa.

'Argentina nije pronašla najbolju momčad. Messi je u Europi bog, a ovdje ne može ništa,' zaključio je Jose Luis Chilavert, paragvajski karizmatični golman.

Nema sumnje, poraz u Asuncionu od Paragvaja Maradonu će koštati mjesta izbornika. A Argentinu Sp-a 2010. godine? Vidjet ćemo...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider